Rodrigo ”Ihmis-Ken” Alves esitteli uuden ulkonäkönsä kotikaupungissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilian Sao Paolossa syntynyt Rodrigo Alves elää nykyisin naisena Yhdistyneen kuningaskunnan Lontoossa. Hän on nyt käyttänyt koronavirusrajoitusten purkuaikaa hyväkseen ja matkustanut kotimaahansa esittelemään uhkeaa ulkonäköään.

Nykyisin myös Roddy-nimellä tunnettu Rodrigo Alves kärsi nuorempana miehenä gynekomastiasta, eli rintojen kasvusta. Hän oli jatkuvan kiusaamisen kohteena kouluikäisinä. Nykyisin hän on kuin muisto entisestä ja hän on käyttänyt kauneusleikkauksiinsa yhteensä lähes 800.000 euroa.

Rodrigo Alvesin vanhemmat asuvat kaiketi Brasilian Sao Paolossa. Hän on julkaissut matkustuskuvia Instagramiin. Roddy on pukeutunut tyköistuvaan ja rintoja korostavaan asukokonaisuuteen. Hän ei ole vielä tehnyt sukupuolenkorjausleikkausta tai vaihtanut nimeään virallisesti.

View this post on Instagram

In route to #saopaulo from #london

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on