Marjastaja eksyi Oulussa – poliisit löysivät nopeasti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi kertoo marjastamaan lähteneen naisen eksyneen myöhään sunnuntai-iltana. Nainen soitti hätäkeskukseen Oulun pohjoiselta alueelta, Siuruanjoen tuntumasta. Kello oli 23.40.

Nainen oli lähtenyt marjastamaan illalla seitsemän aikaan läheiselle suolle. Paikalle meni useita poliisipartioita, joista ensimmäinen alkoi havaroida aluetta dronen avulla ilmasta käsin. Lähes samanaikaisesti koirapartio siirtyi maastoon etsinnöille.

RPAS-lennokki sai havainnon kadonneesta noin kymmenen minuutin päästä. Poliisi avusti marjastajan paikalle hälytettyyn sairasautoon, joka toimitti hänet jatkotutkimuksiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Poliisi muistuttaa marjastia ja muitakin maastossa liikkuvia varaamaan riittävästi juomaa ja evästä mukaansa.