Oletko nähnyt Tuomo Tanskasta Polvijärvellä? Soita havainnoista 112

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja Polvijärveltä kadonneesta Tuomo Tanskasesta. Hänet ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina 27. heinäkuuta iltapäivällä. Tanskanen on nähty viimeksi Polvijärven keskustassa Kallioniementiellä kävelemässä kohti Kallioniemeä sunnuntaina aamupäivästä.

Havaintohetkellä Tanskasella on ollut päällään siniset farkut ja vihertävä tai sininen paita. Tanskasella ei ole ollut päähinettä. Tuomo Tanskanen on hoikkavartaloinen ja 168 senttimetriä pitkä. Hänen kävelytyylinsä on laahustava.

Tanskaseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455. Mikäli Tanskasesta saadaan tuore havainto, siitä pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen numeroon 112.

Poliisi