Mies ryöstettiin maanantaiaamuna Lahden Liipolassa – poliisi etsii huppariin pukeutunutta tekijää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noin kolmekymppinen mies joutui ryöstön uhriksi keskellä kauneinta kesäaamua Lahden Liipolassa maanantaina. Poliisi sai ilmoituksen ryöstöstä kello 06:42. Ryöstön uhri sai vammoja ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkohoitoon.

Luhtikadun tapahtumapaikka eristettiin ja siellä aloitettiin rikostekninen tutkinta. Poliisi pääsee kuulustelemaan uhria myöhemmin. Poliisilla on tiedossa rikoksesta epäillyn tuntomerkit: 180 senttimetriä pitkä normaalivartaloinen mies, tummat housut sekä tumma huppari. Tekijä puhui suomea.

Poliisi ei ole ottanut vielä kiinni ketään rikokseen epäiltynä. Poliisi pyytää havaintoja tekijästä tai tapauksesta jotain tietäviä numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi. Lahden Liipola tunnetaan pahamaineisena lähiönä.