Mies vei koronalta suojautumisen uudelle tasolle – liikkuu kaupungilla kuplan sisällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronaviruksen uhka ei ole suinkaan kadonnut pois, vaikka tilanne onkin toistaiseksi helpottanut eri puolilla maailmaa. esimerkiksi Australiassa ihmisiä on kehotettu jälleen varotoimenpiteisiin taudin toisen aallon vuoksi.

Jotkut australialaiset ovat ottaneet kehotukset sosiaalisesta eristäytymisestä muita vakavammin. Melbournessa kuvatuissa kuvissa ja videoissa nähdään erittäin kirjaimellisesti omassa kuplassaan elävä mies.

Nimeämätön mies on nähty liikkumassa Melbournen kaduilla puhallettavan, läpinäkyvän kuplan sisällä. Hänet on myös kuultu julistavan olevansa mies kuplan sisällä. Kyseinen henkilö ei siis selkeästi usko, että pelkkä kasvosuojan käyttö riittää koronavirukselta suojautumiseen.

 

Bubble Man

Melbourne man finds a new way to go outdoors and social distance at the same time. Video: Janine Rigby

Publiée par Plus61J Media sur Vendredi 24 juillet 2020

This man was spotted in Melbourne this morning getting around in his own 'travel bubble' 😲😂📸 Christine Prattico

Publiée par Australia All Over sur Vendredi 24 juillet 2020