R. Kelly anoi vapautusta kolmannen kerran koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalirikoksista tuomittu artisti R. Kelly on anonut kolmannen kerran vankilasta vapautumista koronaviruspandemian vuoksi. Hän yrittää päästä suorittamaan tuomiotaan kotiarestiin vankeinhoitolaitoksen sijaan. Tuomari on vastannut pyyntöön kieltävästi joka kerta.

Tällä kertaa R. Kellyn vapautuksen perusteena on käytetty miehen esidiabetesta. Brooklynin tuomari on evännyt koriarestiin pääsyn, koska esidiabetes ei altista R. Kellyä koronavirukselle tavallista kohonneemmalla riskillä. Lisäksi mies saattaa paeta ja olla vaaraksi yhteiskunnalle, tuomari perusteli Page Sixin mukaan.

Mies anoi jo kaksi kertaa aiemmin vankilasta pääsyä koronaviruspandemian vuoksi. Tuomari on evännyt pyynnön joka kerta, koska R. Kelly ei kuulu riskiryhmään. Miehen oikeudenkäynti on syyskuussa ja häntä syytetään lukuisista seksuaalirikoksista, todisteiden tuhoamisesta ja kidnappauksesta. Hän on parhaillaan Metropolitan Correctional Centerissä.