Mama Junelle suunnitellaan hurjaa muodonmuutosta – realitysarja tekemässä paluuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

June Shannon tähditti taannoin omaa Mama June: From Not to Hot -ohjelmaa, jonka myötä naisesta leivottiin suorastaan salonkikelpoinen. Hän laihdutti peräti 130 kiloa ja teki hurjan muodonmuutoksen. Koko elämä lähti syöksykierteeseen uuden poikaystävä Geno Doakin astuttua kuvioihin.

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon saa nyt uudestaan oman televisiosarjansa. Viidennen tuotantokauden kuvaukset aloitetaan Soap Dirtyn mukaan elokuussa ja sarja esitetään Yhdysvalloissa ensi vuonna keväällä. June Shannonin tulee kuitenkin ensin päästä yli huumausainekoukusta.

June Shannon menetti kaiken. Hän myi talonsa ja menetti Honey Boo Boon huoltajuuden. Nainen on yrittänyt ottaa itseään niskasta kiinni, mutta uusi From Not to Hot -sarjan kuvausmahdollisuus lienee naisen viimeinen keino.