Corgi kerjää huomiota – kuka voisi olla rapsuttelematta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hyvin hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, kun miehen kanssa sängyllä makoileva koira ei ole saada rapsutuksista tarpeekseen.

Mies on kuvannut sängyllä koiransa kanssa rentoutuessaan hauskan videon kun hän on huomannut, että koira ei anna miehen lopettaa rapsuttamista. Aina kun mies ottaa kätensä pois koiran päältä, suloinen corgi alkaa tönimään miehen kättä pienellä tassullaan.

Hellyttävällä YouTube-videolla nähdään miten koira reagoi siihen kun mies lopettaa sen rapsuttamisen. Koira katsoo suloisilla suurilla silmillään omistajaansa ja pyytää lisää rapsutuksia mieheltä niin söpösti, että hän ei voi olla antamalla lemmikilleen huomiota.