Miehen nuorekas olemus hämmästyttää – näyttää vuosikymmeniä nuoremmalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin ihmisten ikää voi olla lähes mahdotonta arvioida pelkästään heidän ulkonäkönsä perusteella. Yksi tällaisista henkilöistä on nuorekkaalla olemuksellaan hämmästyttävä Edson Brandon.

Henkilökohtainen valmentaja ja somevaikuttaja Edson Brandon voisi ulkonäkönsä perusteella kuvitella olevan 20-30 -vuotias. Ulkonäkö kuitenkin hämää, sillä hän on todellisuudessa jo 53-vuotias. Miehen mukaan hän ei ole suinkaan vieraillut plastiikkakirurgilla vaan saavuttanut nuorekkaan olemuksensa terveiden elämäntapojen ja ihonhoidon avulla.

Brandon kertoo välttävänsä sokeria, valmisruokia, paistettuja ruokia, tupakointia ja huumeita. Sen sijaan hän syö terveellisesti ja juo päivittäin kaksi litraa kivennäisvettä. Mies myös uskoo Unilad-sivuston mukaan positiivisella elämänasenteella olleen vaikutusta olemukseensa.