Räppärin ruumis löytyi paloiteltuna jääkaapista – vaimo yritti panna yliannostuksen syyksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen räppäri Andy Cartwright eli Alexander Yushko on kuollut. Kolmekymppisen miehen ruumis löytyi paloiteltuna hänen kotinsa jääkaapista Venäjän Pietarissa sijaitsevasta asunnosta. Räppärin vaimo on pidätetty.

Daily Mail kertoo, että 36-vuotias vaimo Marina Kukhal oli ensin sanonut poliisille räppärimiehensä menehtyneen huumeiden yliannostukseen. Sen takia nainen yritti peitellä miehen kuolemaa paloittelemalla ruumiin muovipusseihin. Hän pani jäänteet perheen jääkaappiin.

Vaimo oli myös pessyt miehensä sisäelimet pesukoneessa ja suolannut ne. Hän piilotteli paloiteltua ruumista neljän päivän ajan ennen kiinni jäämistä. Poliisi kertoi vaimon käyttäneen veriteossa veistä, vasaraa, rautasahaa, kulhoa ja leikkuulautaa. Alexander Yushkon elimistöstä ei löydetty päihteitä.