Danielle Knudson herutteli sohvalla – kuva ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson. Mallikaunotar on parhaillaan koronakaranteenissa ja viihtyy koronaan alusvaatteisillaan ja tiirailee naapureita kiikareillaan.

Tällä kertaa Danielle on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän poseeraa mustalla nahkasohvalla niukoissa punaisissa alusvaatteissa. Kuvansa yhteydessä kanadalainen mallikaunotar julistaa olevansa kiitollinen kaikille rakkailleen ympärillään ja kertoo olevansa siunattu runsaalla määrällä ystäviä ja perhettä.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.