Ryan Reynolds haluaa löytää kadonneen nallen – tarjoaa 5 000 dollarin löytöpalkkiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deadpool-tähti Ryan Reynolds on auttavaisella tuulella. Hän yrittää lukuisten muiden kanadalaisten tähtien kanssa löytää erään Vancouverissa asuvan naisen hukkaaman pehmonallen. Hän tarjoaa nallen löytäjälle tai palauttajalle mittavaa palkkiota.

Teddykarhulla on sen hukanneelle Mara Soriano -nimiselle naiselle erityistä tunnearvoa. Varastettu nalle sisältää nimittäin Maran edesmenneen äidin nauhoittaman viestin, jossa hän kertoo rakastavansa tytärtään, olevan tästä ylpeä ja olevan aina luonaan. Nalle varastettiin CBC-uutissivuston mukaan muuton yhteydessä muun muassa Maran kansallisuustodistuksen, hänen ja aviomiehensä passit, iPadin ja Nintendo Switchin sisältäneen laukun mukana.

– Vancouver: 5 000 dollaria kenelle tahansa joka palauttaa tämän nallen Maralle. En tule kyselemään mitään kysymyksiä. Mielestäni meidän täytyy saada tämä nalle kotiin, Reynolds twiittasi.