Dwayne ”The Rock” Johnsonin yllätyspaljastus – oli ehdolla Willy Wonkan rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintarooleista parhaiten tunnettu Dwayne ”The Rock” Johnson oli vähällä esiintyä melkoisesti itselleen epätyypillisessä roolissa. Häntä kaavailtiin vuonna 2005 ilmestyneen Charlie and the Chocolate Factory, eli Jali ja suklaatehdas -elokuvan Willy Wonkan rooliin.

Johnson kutsui tuoreessa Instagram-julkaisussaan vuoden 1971 alkuperäistä Jali ja suklaatehdas -elokuvaa yhdeksi kaikkien aikojen suosikeistaan, ja hehkutti siinä Willy Wonkaa esittänyttä Gene Wilderiä. Tähti paljasti Tim Burtonin harkinneen häntä samaiseen rooliin elokuvan uudessa versiossa. Johnsonin mukaan hänellä ei kuitenkaan ollut tuolloin takanaan tarpeeksi menestysrooleja tai kokemusta näyttelijänä Hollywoodissa.

Rooli meni lopulta Johnny Deppille, joka on näytellyt myös lukuisissa muissa Burtonin elokuvissa. Johnson kertoo olleensa otettu ohjaajan edes kaavailtua häntä rooliin, vaikka vitsaileekin uskovansa Burtonin harkinneen häntä rooliin noin seitsemän sekunnin ajan.

 

View this post on Instagram

This morning I introduced our babies to one of my all time fav films – Willy Wonka & the Chocolate Factory. They loved it and now fully expect me to deliver a room full of chocolate and candy. That’ll be my next project 🤣 Some cool history – back in the early 2000’s, iconic director, Tim Burton had considered me to play Willy Wonka is his remake, Charlie and the Chocolate Factory. I remember thinking “HOLY SHIT, IM IN” 🎶 😳🙋🏽‍♂️ But that was many years ago when I was just starting out in Hollywood with no foundation of global box office strength or any real acting experience to even pull it off. The role, of course went to Johnny Depp, who at that time was the biggest star in the world. The rest was history. And down the road I went. The fact that Tim even considered me (albeit I’m sure he considered for all of 7 seconds:) sure meant a helluva lot to me as I was just breaking in to the business with no idea what the future had in store. I’ll always raise a glass 🥃 to the dreams that don’t come true, because sometimes they’re the best thing that never happened. #BigBrownBaldTattooedWonka 🍫💪🏾

A post shared by therock (@therock) on