Eläintarhassa hurja välikohtaus – humalainen paini karhun kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Puolan Varsovan juuri yleisölle uudelleen avatussa eläintarhassa todistettiin taannoin taatusti odottamatonta tilannetta. Humalainen mies hyppäsi karhun aitaukseen ja alkoi kamppailla eläimen kanssa.

Välikohtaus ikuistui videoksi tilannetta todistaneen henkilön toimesta. Videolla nähdään kuinka Sabrina-niminen karhu lähestyy aitaukseen ilmaantunutt 23-vuotiasta miestä. Vesialtaaseen hypännyt mies yrittää ensin uida kauemmas mutta päätyy painimaan eläimen kanssa, yrittäen lopulta jopa hukuttaa sen.

Mies pelastettiin lopulta aitauksesta palokunnan toimesta ennen kuin kumpikaan osapuoli ehti loukkaantua vakavammin. Eläintarhan edustajan mukaan oli onni, että aitauksessa oli vain ihmisiin tottunut Sabrina eikä yksikään eläintarhan nuoremmista ja aggressiivisemmista karhuista. Independent-lehden mukaan mies on sittemmin tuomittu yhdyskuntapalveluun sekä sakkoihin eläinrääkkäyksestä ja kasvosuojan käytön laiminlyönnistä.