Kalastaja yritti auttaa syöttiin tarttunutta kilpikonnaa – kilpikonna varasti pihdit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan kalastajat onnistuvat saamaan syöttiinsä jotain muuta kuin he olivat kalastamassa. Tällä kerralla eräs kalastaja koki melkoisen yllätyksen kun iso kilpikonna löytyi siiman toisesta päästä.

YouTube-videolla nähdään Floridassa kuvattu tilanne, jossa kilpikonna on tarttunut kalastajan syöttiin. Kalastaja oli huomannut ison molskahduksen vedessä ja vaihtanut heti syöttinsä isompaan, mutta ei ollut voinut aavistaakaan, että kyseessä olikin kalan sijaan kilpikonna.

Kilpikonna jäi syöttiin kiinni, jolloin kalastaja ryhtyi auttamaan sitä. Mies yritti irrottaa koukkua kilpikonnan suusta pihtien avulla, mutta kilpikonna varasti kalastajan pihdit. Onneksi miehellä oli kuitenkin varapihdit mukana, minkä ansiosta hän onnistui saamaan kilpikonnan irti vahingoittamatta eläintä.