Malli esitteli korealaisen kauneusrutiinin – sisältää 25 vaihetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koreassa naiset ottavat kauneudenhoidon todella vakavasti. Monien korealaisten naisten ihonhoitorutiiniin meneekin päivässä reilusti yli tunti kun he käyvät läpi aamuin ja illoin huolellisesti kaikki tarvittavat puhdistukset, kosteusvoiteet ja seerumit.

Nyt Voguen julkaisemalla videolla nähdään korealainen malli Irene Kim, joka esittelee mittavan 25-vaiheisen ihonhoitorutiininsa. Kaikki naisen käyttämät tuotteet ovat korkealaatuisia ja suurin osa kosmetologien kautta hankittuja. Kim myös kertoo, että oman mittavan ihonhoitorutiininsa lisäksi hän käy myös viikottain kasvohoidossa ammattilaisen luona.

Nainen aloittaa rutiininsa puhdistamalla kasvot vaahdolla ja kasvovedellä. Tämän jälkeen hän levittää kasvoilleen seerumin ja kangasnaamion. Naamion jälkeen hän levittää vielä useampaa erilaista seerumia, hieroo kasvojaan kylmällä lusikalla ja levittää kosteusvoidetta.