Toni Braxtonin outo kauneusrutiini – hieroo seksivälineellä kasvojaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Toni Braxton esitteli äsken sosiaalisessa mediassa kauneusrutiininsa, jossa hän hieroo kasvojaan naisten seksivälineeksi tarkoitetulla vibraattorilla. Voguen kanssa yhteistyössä toteutettu hierontavideo on noussut viraalihitiksi.

– Sanon nyt rehellisesti, että tämä vekotin tässä on vibraattori. Se on vibraattori, mutta minä kutsun sitä kihelmöintilaitteeksi, sillä se aktivoi kasvojeni lihaksia. Tiedoksenne, että en ole käyttänyt hierontalaitetta muualle kuin kasvoilleni, 52-vuotias Toni Braxton vakuuttaa.

Toni Braxton kertoo, että saattaa panna hieromalaitteen joskus jääkaappiin, jotta saa kylmähoitoa hierontaan mukaan. Hänen mukaansa vibraattori aktivoi kasvojen lihaksia ja verenkiertoa. Tämä pitää rypyt poissa.