Autossaan masturboinut purkautui: ”En tiennyt sen olevan laitonta”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pizzakuskina työskentelevä 22-vuotias floridalainen Steven Lee Donovan päätti hieman helpottaa oloaan työpäivän päätteeksi. Mies ajoi Circle K -nimisen kioskin pihaan ja ryhtyi masturboimaan. Valitettavasti viereiseen autoon mennyt nainen näki Donovanin onanoinnin. Hän on ammatiltaan poliisi.

Poliisi ilmoitti parkkipaikalla masturboineesta miehestä paikallisille viranomaisille ja antoi heille myös Donovanin rekisterinumeron. Poliisit tarkastivat kioskin valvontakamerat ja video todisti miehen harjoittaneen omatoimiromantiikkaa autossaan. Poliisit menivät Donovanin kotiin keskustelemaan aiheesta.

Asunnossa oli myös miehen 20-vuotias tyttöystävä, joka on myös masturbointialueena toimineen auton omistaja. Kun Donovan myönsi kioskin pihalla olemisen tapahtuma-aikana, hänet pidätettiin. Tyttöystävä pyysi poliiseilta, että saisi vaihtaa sanan Donovanin kanssa. Hän meni poliisiauton takapenkille juttelemaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisiauton kojelautakamera kuvasi, kun masturboimista katunut mies selitti tyttöystävälleen käyttäneen hänen valokuvaansa kiihottumisessa. Hän myös sanoi, että ei tiennyt masturboimisen olevan laitonta omassa autossa. Hän vapautui putkasta maksettuaan tuhannen dollarin takuut. Donovanin kotona on varmasti keskusteltu lisää aiheesta.

Poliisi