Demi Rosen pakarat loistivat rannalla – koira vartioi sivulisilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli Demi Rose tunnetaan ahkerana sosiaalisen median, etenkin Instagramin käyttäjänä. Kuvien jakaminen ei vaikuta juurikaan vähenevän lomailunkaan aikana. Demi jatkoi kuvien julkaisemista muhkeiden arkistojensa turvin, mutta nyt nähdään myös uutta materiaalia.

View this post on Instagram

I for you and you for me 💞

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

25-vuotias povipommi poseeraa tällä kertaa sosiaalisen median kuvissaan uimarannalla, jossa hän nautiskeli auringosta takapuoli käytännössä paljaana. Lemmikkikoira vartioi kurvittaren vartaloa ylimääräisiltä katseilta ja liian lähelle tulevilta faneilta.

Demi Rose vietti viime kevään eristyksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. 25-vuotiaan tähden kevään matkasuunnitelmat menivät maaliskuussa uusiksi koronakriisin ja siitä johtuvien rajoitusten vuoksi. Sittemmin rajoituksia on jo hieman purettu.

View this post on Instagram

Self love is the real wave 🌊 @prettylittlething

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on