GoPro asennettiin autonrenkaan sisään – tältä siellä näyttää ajon aikana

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kompaktien kameroiden ansiosta maailmaa voi tarkastella tavoilla, jotka eivät olisi paljaalle silmälle mahdollisia. Tuoreella viraalivideolla autolla ajamista päästään seuraamaan taatusti ainutlaatuisesta perspektiivistä.

Youtube-kanava Warped Perceptionin tuoreella videolla pienikokoinen GoPro-kamera on Mercedes-Benz -auton renkaaseen. Tällä tavoin katsojat pääsevät seuraamaan, miltä ajo näyttää ajoneuvon kumisen renkaan sisällä.

Videon edetessä kuljettaja lisää autonsa vauhtia, minkä myötä myös näkymä renkaan sisällä muuttuu hetkisemmäksi. Lopuksi videolla päästään vielä näkemään, milltä renkaassa näyttää sen tyhjennyksen aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.