Essi Unkuri uimapuvussa laiturilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Sittemmin esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähty Unkuri on aktiivinen julkaisija sosiaalisessa mediassa, ja hänen seuraajansa saavatkin usein upeita kuvia ihasteltavakseen.

View this post on Instagram

Kumman valitsisit? Ilta- vai aamu-uinnin?🤔😎

A post shared by Essⅰ Unkuri (@essiunkuri) on

Juhannuksena Unkuri julkaisi Instagramissa videon, jossa hän poseerasi keltaisissa bikineissä pakarat lähes paljaana. Nyt Unkuri poseeraa uimapuvussa laiturilla ja tiedustelee seuraajiltaan pulahtavatko nämä mieluummin uimaan aamulla vai illalla.

Ennen koronakriisiä ja siitä seurannutta eristystä Unkuri ehti suunnata lomalle Singaporeen. Kyseessä oli hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, joten tunnelma oli odotetusti korkealla. Essi juhlistikin jo heti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla. Samalla hän kertoi, että Aasia oli ylittänyt hänen odotuksensa.