Jason Momoan syntymäpäivälahja vaimolle – restauroi hänen ensimmäisen Mustang-autonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -tähti Jason Momoan syntymäpäivälahja vaimolle ei ollut perinteisimmästä päästä. Tavanomaisten lahjojen sijaan hän päätti kunnostuttaa vaimonsa Lisa Bonetin ensimmäisen auton.

Bonetin ensimmäinen auto oli vuosimallin 1965 Mustang-avoauto. Ajoneuvolla on näyttelijälle suurta tunnearvoa, mutta järin hyvässä kunnossa se ei ole enää ollut vuosikausiin. Niinpä Momoa päätti yllättää vaimonsa restauroimalla sen.

Restauroinnin hoiti Las Vegasissa toimiva Divine1Customs. Suuri osa autosta vaihdettiin kokonaan uusiin osiin. Lopputulos näytti kuitenkin tuliterältä versiolta klassisesta avoautosta, ja Bonet vaikuttikin Momoan Youtubessa julkaisemalla videolla olevan erittäin onnellinen syntymäpäivälahjastaan.