Kristin Cavallari julkaisi kuvan uuden miehen kanssa – Jay Cutler poisti heti Instagram-tilinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari kertoi myös lopettavansa oman televisiosarjansa kuvaamisen, mikä yllätti naisen fanit toden teolla. Nyt nainen näyttää siirtyneen elämässään eteenpäin myös parisuhderintamalla.

Kristin Cavallari julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan uuden miehen kanssa. Kuvassa 33-vuotias Cavallari istuu Stephen Collettin sylissä ja pitää käsivarsiaan miehen kaulan ympärillä. Cavallari on seurustellut miehen kanssa 16 vuotta sitten, minkä vuoksi moni onkin mennyt hämilleen romanttisen näköisestä yhteiskuvasta.

View this post on Instagram

2004 or 2020?!

A post shared by Kristin Cavallari (@kristincavallari) on

Kristin Cavallari ei ole vahvistanut seurustelevansa Stephen Collettin kanssa. Us Weekly -sivuston mukaan entinen aviomies oli julkaisusta kuitenkin sen verran tuohtunut, että päätyi poistamaan oman Instagram-tilinsä kokonaan. Vahva reaktio onkin antanut ymmärtää, että hän tietäisi jotain olevan meneillään ex-vaimonsa ja tämän nuoruusvuosien ihastuksen välillä.