Oululainen Markus Mutanen on edelleen kadoksissa – viimeisen havainnon ajankohta tarkentui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi pyytää havaintoja Kempeleellä kadonneesta Markus Mutasesta. Poliisi on julkaissut kadonneesta miehestä kaksi kuvaa, joista toisessa näkyy Markuksen vaatetus katoamispäivänä.

Markuksen katoamispäivä on 20. heinäkuuta. Sosiaalisessa mediassa leviävän katoamisilmoituksen mukaan Markus asuu Oulun Linnanmaalla, mutta on liikkunut Oulun ja Kempeleen seudulla julkisella liikenteellä tai kavereidensa kyydeillä.

Markus Mutanen on 23-vuotias, 175 senttimetriä pitkä ja noin satakiloinen. Hänellä on tuuheat ja kiharaiset hiukset. Markuksella oli katoamispäivänään päällä shortsit, musta takki, tennarit ja pipo. Akuuteista näköhavainnoista pyydetään soittamaan hätänumeroon 112. Muut havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan Oulun poliisin vihjenumeroon 0295 416 194 tai vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.

Poliisi