50 Centin televisiosarja jäi ilman Emmy-ehdokkuuksia – räppäri vastasi esittelemällä takapuolta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten hiphop-urastaan tunnettu 50 Cent toimii myös Power-sarjan tuottajana ja näyttelijänä. Nyt tähti on suivaantunut sarjan jäätyä ilman Emmy-ehdokkuuksia, jakaen Instagramissa gaalan lautakunnalle osoitetun kuvan paljaasta takapuolesta.

– Okei Emmyt, esittelen teille mustan takamukseni suudeltavaksi. V*tut teidän organisaatiostanne, välitän vain NAACP-gaalasta, 50 Cent kirjoitti kuvatekstissä.

Power on kriitikoiden kehuista ja korkeista katsojaluvuista huolimatta jäänyt toistuvasti vaille Emmy-ehdokkuuksia. Sen sijaan sarja on voittanut lukuisia palkintoja afroamerikkalaisten oikeuksia ajavan NAACP-järjestön elokuviin, sarjoihin, televisioon ja musiikkin keskittyvässä Image Awards -gaalassa. Kuuden tuotantokauden ajan vuodesta 2014 alkaen tehtyä Power-sarja on katsottavissa Suomessa HBO Nordic -palvelussa.