Poptähti Anne-Marien erikoinen kokeilu keittiössä – smoothie siideristä, kurkusta ja kekseistä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttaman karanteenin aikana poptähti Anne-Marie on viettänyt paljon aikaa yksin kotonaan. Hän on värjännyt hiuksiaan, kuntoillut ja opetellut kieliä. Nyt nainen päätti olla kokeilunhaluinen keittiössä ja tehdä erikoisen smoothie-juoman.

Anne-Marie otti osaa Stir Crazy -haasteeseen, jossa alkoholipitoinen juoma sekoitetaan tehosekoittimen avulla jääkaapin aineksista. Nainen löytää jääkaapistaan siideriä, kurkun, päärynän, keksejä ja kookosvettä, joista laulaja päättää sekoittaa maistuvan juoman.

Anne-Marien ilme paljastaa heti, että juomasekoitus maistuu erittäin pahalta. Suklaakeksit kuitenkin pelastavat hieman makuelämystä antaessaan juomalle paremman jälkimaun. Nainen kehottaa pilke silmäkulmassa kaikkia muitakin osallistumaan haasteeseen ja kokeilemaan oman juomasekoituksen tekemistä.