Roisi ysärianimaatio Ren and Stimpy tekee paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beavis and Butt-head ei ole ainoa 90-luvun roisi ja kohua herättänyt animaatiosarja, joka on tekemässä paluuta ruutuihin. Myös The Ren and Stimpy Show -sarjasta suunnitellaan uutta versiota.

Uutta Ren and Stimpy -sarjaa tullaan esittämään Yhdysvalloissa Comedy Central -kanavalla South Parkin ja tulevan Beavis and Butt-headin uuden version rinnalla. Alun perin John Kricfalusin luomien hahmojen uusia seikkailuja työstää täysin uusi luova tiimi.

Chihuahua Renin ja Stimpy-kissan hämmentäviä seikkailuja seurannutta The Ren and Stimpy Show -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1991-1995. Sarjan vaikutus näkyi myöhemmin esimerkiksi Paavo Pesusieni -animaatiosarjassa, vaikka Ren and Stimpy oli sisällöltään huomattavasti synkempi ja härskimpi. Sarjaa esitettiin Suomessa Yle TV1 ja Nelonen -kanavilla.