Vaarallisilla vesillä -sarjan tähti kuoli – sai sydänkohtauksen 38-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaarallisilla vesillä -televisiosarjan ammattikalastaja Mahlon Reyes on kuollut. Hän sai sydänkohtauksen 26. heinäkuuta. Hänen pulssinsa palautui 45 minuutin elvytyksen jälkeen, mutta mies ei tullut kohtauksesta enää tajuihinsa.

Hänen hengityskoneensa irroitettiin seuraavana päivänä. Reyes oli 38-vuotias. Mies oli ollut terve ennen kohtausta, joten kuolema tuli yllätyksenä hänen vaimolleen ja neljälle lapselleen. Hänet nähtiin Vaarallisilla vesillä -sarjassa kahden eri laivan miehistössä.

Mahlon Reyes kalasti kuningasrapuja ja lumitaskurapuja Alaskan Beringinmerellä. Reyesin tuhkat sirotellaan samalle merelle hautajaisten jälkeen. Perheelle on järjestetty rahakeräys Go Fund Me -sivustolla.

After hearing several versions of what caused Mahlon's passing I felt the need to clarify what caused his death. On…

Publiée par Forever Chim sur Vendredi 31 juillet 2020