Aura Fest keräsi erikoisjärjestelyin 7 500 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistosssa 1. – 2. elokuuta järjestetty kaupunkifestivaali Aura Fest avasi Suomen poikkeuksellisen tapahtumakesän onnistuneesti. Juhlavuottaan viettänyt kymmenvuotias tapahtuma keräsi 7 500 kävijää. Erityisen paljon kävijöissä oli 20-30-vuotiaita nuoria aikuisia.

– Festivaali oli vähintäänkin poikkeuksellinen. Yhteistyössä eri viranomaistahojen kanssa tekemämme kattava varautusmissuunnitelma oli käytössämme koko tapahtumaviikonlopun ajan. Suunnitelmamme toimivat hienosti, festivaalin promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Aura Fest keräsi avauspäivänään lauantaina 3 500 kävijää ja sunnuntai myytiin loppuun kävijämäärän ollessa 4 000. Haluamme kiittää erityisen hyvin toiminutta kaupungin- sekä eri viranomaistahojen kanssa tehtyä onnistunutta yhteistyötä. Kiitämme myös kaikki kävijöitä, joiden ensiluokkaisen hyvä käytös mahdollisti tapahtuman sujuvan toteutumisen.

Vuonna 2021 Aura Fest järjestetään Turussa 13.-14. elokuuta.