Kim Kardashian esitteli pyjamansa – seksikkäässä alusasussa kotonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hyvin kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin sosiaalisessa mediassa hyvin mielellään. Tällä kertaa tähti nähdään näyttävissä alusvaatekuvissa kun tähti poseeraa uusissa Skims-merkkisissä alusasuissa.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi videota, joissa hän esittelee uusimpia luomuksiaan omassa vaatehuoneessaan. Peilin kautta kuvatuilla videoilla naisella on yllään hailakan roosat alusvaatteet, jotka korostavat naisen lähes yliluonnolliselta näyttävää tiimalasivartaloa.

Kim Kardashian kertoo, että hän viettää kotonaan aikaa kyseisessä asussa, johon kuuluu pehmeät rintaliivit ja lyhyet shortsit. 39-vuotias nainen käyttää asua etenkin silloin kun hän haluaa näyttää kotona hyvältä, mutta pukeutua kuitenkin niin mukavasti, että hänestä tuntuu kuin hänellä olisi pyjama yllään.