Päivitä makuuhuoneen tyyli – tässä idealista inspiraatioksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Arjen käynnistyessä kannattaa kiinnittää enemmän huomiota uneen ja lepoon. Makuuhuoneesta voi tehdä paikan, jossa saavutetaan paras mahdollinen rentoutumisen tila. Listasimme nyt ideoita, joiden avulla makuuhuoneen tyyliä voi muuttaa.

Makuuhuoneessa ei tarvitse periaatteessa olla mitään muuta kuin sänky. Panosta huonekalujen sijaan sängyn laatuun, patjoihin, peittoihin ja tyynyihin. Jos makuuhuoneeseen tarvitsee säilytystilaa, löytää sitä usein sängyn alta.

Seinille voi ripustaa luksustyyliin vain muutaman taulun ja tasokkaan yövalon. Taulut voi korvata myös yhdellä isolla peilillä. Sängynpääty on usein makuuhuoneen keskipiste, joten siihen kannattaa satsata. Makuuhuoneessa kannattaa käyttää yhden väripaletin samoja sävyjä, niin tunnelma pysyy seesteisenä.

Valitse makuuhuoneeseen pehmeä matto, jolle on ihana laskea jalat aamulla heräämisen jälkeen. Jos samassa huoneessa on esimerkiksi työpöytä tai meikkauspiste, kannattaa suosia kevyitä ja minimalistisia huonekaluratkaisuja. Makuuhuoneen pääasiallinen käyttötarkoitus on kuitenkin nukkuminen.

View this post on Instagram

1 or 2? Which one's your fav?😍 YAY or NAY?💕 . double tap♥️♥️ _________________________________ Credit : 1 @homebyis 2 @decorandobyvalentinna ………………………………………………. Follow us for more daily pictures 🔎❤️ @mybedroomvibes @mybedroomvibes @mybedroomvibes . . . . . . . . . . #beddingset #dreambedroom #bedroom #bedroomgoals #bedroomlove #bedroomideas #bedroomgoals #mybedroom #fairylights #decor #homedecor #furniture #bedroominspiration #inspiration #housegoals #interiordesigner #roomgoals #bedgoals #mybedroomgoals #bedroomstyle #bestbedrooms #myhome #modernhome #bedroomdecor #cozyhomedecor #magicalbedrooms #comfyandcosy #perfectchillspot #fairylightsbedroom #brightbedroom

A post shared by Bedroom Decor | Design (@mybedroomvibes) on