Uusi kohupari? Juuri eronnut Jennifer Garner kuvattiin Bradley Cooperin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garnerin ja hänen toimitusjohtajana työskentelevän poikaystävänsä John Millerin erosta tiedotettiin hetki sitten. Samaan aikaan Garner nähtiinkin jo toisessa miesseurassa rannalla, mikä on aiheuttanut paljon kuhinaa sosiaalisessa mediassa.

Juuri sinkkumarkkinoille takaisin astellut 48-vuotias Jennifer Garner nähtiin Malibun hiekkarannoilla 45-vuotiaan näyttelijäkollegan Bradley Cooperin kanssa. Mukana kaksikolla oli myös Cooperin kolmevuotias tytär Lea De Seine, joka miehellä on yhdessä entisen supermallipuolisonsa Irina Shaykin kanssa.

Jennifer Garner ja Bradley Cooper ovat Daily Mail -sivuston mukaan tutustuneet toisiinsa yhteisten projektien kautta jo 2000-luvun alkupuolella. Tällä hetkellä kumpikin elää sinkkuna, minkä vuoksi moni faneista tuntuukin toivovan ystävysten välille syntyvän jotain romanttista.