Vuoden 2020 seksikkäin bikinimallitulokas on tässä – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. 27-vuotias tähti on onnistunut toteuttamaan monia unelmiaan, joista yksi kävi jälleen toteen naisen voitettua Sports Illustrated -lehden kilpailun.

Sports Illustrated -lehti järjestää joka vuosi Rookie of the Year -nimisen kilpailun, johon lehti valitsee kahdeksan nousujohteista uraa tekevää mallia. Tänä vuonna lehden lukijat saivat äänestää voittajan upeista kilpailijoista, joita olivat Josephine Skriver, Anita Marshall, Marquita Pring, Brooks Nader, Kim Riekenberg, Valentina Sampaio, Lorena Duran sekä Hyunjoo Hwang.

View this post on Instagram

WE DID IT! I am in tears as I write this! Subskrivers, Raider Nation, my family and friends… you did this! I can’t thank you enough supporting me in my ongoing journey. You are always there for through all of my ups and downs and I consider you guys family. There is no me without you. This Rookie of the Year award is all of yours as much as it’s mine! (Also.. this is dedicated to Josh Jacobs because we all know he got robbed as the NFL ROTY 🤷‍♀️) I have dreamed of this moment since I was a little girl and can’t believe I won after all of the amazing, strong, and beautiful women that came and won before me! Not to mention.. the other women that were rookies with me this year. @valentts @brooksnader @imlorenaduran @kriekenberg @marquitapring @hyunjoo_hwang & @anitamarshall_ I mean.. are you kidding!? How stunning are all of you. You are all trailblazers and beams of sunlight! Sports Illustrated.. thank you for making me feel like a queen, for empowering women, and for allowing me to be apart of the best family that there is. I owe so much to all of you. Massive thank you as well to the @si_swimsuit team @mj_day @hillarydrezner @darcieburroughs @ja_neyney @jo.giunta @alyssaconroy & @margotzamet

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Upea Josephine Skriver nimettiin tänä vuonna kilpailun voittajaksi. Mallikaunotar on hyvin onnellinen voitosta ja kertoo unelmoineensa tästä hetkestä pikkutytöstä lähtien. Skriver julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän videon, joka on kuvattu Sports Illustrated -lehden kuvausmatkalta.