Bella Hadid poseerasi paljastavassa topissa – fanit villiintyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Nainen alkoi hetki sitten uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta nyt he vaikuttavat olevan jälleen onnellisesti yhdessä.

Nyt maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on julkaissut seksikkäitä kuvia, joissa nainen poseeraa valkoisessa kaksiosaisessa asussa. Tähdellä on yllään löysät valkoiset reisitaskuhousut ja valkoinen lyhythihainen paita, joka on solmittu rintojen alle.

Ylös solmittu paita paljastaa naisen keskivartalon, minkä lisäksi hyvin alhaalla pidetyt housut esittelevät naisen tangamallisen alushousuvalinnan. 23-vuotiaan tähden paidasta näkyy juuri sen verran läpi, että katsojalle käy heti ilmi, että Bella Hadid ei ole pukenut lainkaan rintaliivejä.