Siepattu teini pelastui pelikonsolin avulla – otti sillä yhteyttä poliisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa siepattu teinityttö on onnistunut pelastautumaan pelikonsolin avulla. Hän oli onnistunut ottamaan yhteyttä viranomaisiin pelikonsolin avulla oltuaan viikkokausia vankina sieppaajan luona.

Nimeämätön koululainen ilmoitettiin kadonneeksi heinäkuun alussa pian sen jälkeen kun hän oli mennyt tapaamaan Goto Hiroyasua, sosiaalisessa mediassa tapaamaansa 44-vuotiasta yrittäjää. Mies oli ottanut pois teinin puhelimen ja vanginnut hänet kotiinsa. Noin kuukautta myöhemmin tyttö oli saanut käsiinsä internetiin yhdistetyn pelikonsolin, jolla hän otti yhteyttä Saitaman poliisin verkkopalveluun ja kirjoitti olevansa siepattu.

Vice-lehden mukaan poliisit paikansivat Hiroyasuan asunnon ja löysivät vaijerilla rautaputkeen sidotun sieppauksen uhrin. Viranomaiset tutkivat parhaillaan kuinka sieppaaja ja uhri olivat tavanneet toisensa sosiaalisessa mediassa. Naapurit kuvailivat Hiroyasua toisaalta erittän pelottavaksi, toisaalta hiljaiseksi mieheksi jota ei koskaan nähty ystävien tai perheenjäsenten seurassa.