StaraTV: Vaasa Festivalin kulisseissa – backstagelta löytyi erikoinen asuntovaunu

Festarit Matkailu StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Vaasan sisäsatamassa juhlittu Vaasa Festival nousi lopulta poikkeuksellisen festarikesän suurimmaksi tapahtumaksi koko maassa. Stara oli paikalla katsomassa miten järjestelyt hoidettiin ja mitä kulissien takana backstagella tapahtui. Koronatoimiin erittäin hyvin varautuneen (katso video tästä) tapahtuman videoscreeneillä nähtiin koko viikonlopun ajan näyttävä tähtikattaus.

Stara selvitti tapahtuman kulisseissa miten tällainen videotuotanto nykyisin käytännössä toteutetaan. Backstagelta löytyi nimittäin melko erikoinen asuntovaunu, josta käsin Profilightin ammattilaiset ohjasivat materiaalia. Kaiken lisäksi työryhmä asui koko viikonlopun ajan samassa vaunussa, jossa oli kaikki tavallisen asunnon ylellisyydet ilmastointia myöden. Katso video artikkelin alta.