Antonio Banderas vietti 60-vuotispäivää vähemmän iloisissa merkeissä – paljasti saaneensa koronan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten Desperado, Zorron naamio ja Iho jossa elän tunnettu näyttelijä Antonio Banderas täytti maanantaina 60 vuotta. Tähden juhliminen tosin sujui sairaissa merkeissä. Hän oli nimittäin sairastunut covid-19 -tautiin juuri merkkipäivänsä alla.

Banderas paljasti koronavirustartunnan syntymäpäivänä julkaisemassaan twiitissä. Tähti kertoi olevansa kunnossa mutta joutuvansa viettämää aikaa karanteenissa. Hän suunnitteli käyttävänsä karanteeniaikansa hyödyksi lukemalla, kirjoittamalla ja lepäämällä.

– Haluaisin lisätä olevani melko hyvässä kunnossa, vain hieman väsyneempi kuin yleensä. Uskon parantuvani pian seuraamalla lääkärin ohjeita, jotka auttavat minua pääsemään yli tästä ihmisiin ympäri maailman vaikuttavasta sairaudesta, Antonio Banderas paljasti espanjankielisessä twiitissään.