Todellinen kuntokoira! Rottweiler kantaa mukanaan 13 kilon painoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viraalitähdeksi noussut Rottweiler Bonzo on kuin eläinmaailman versio niistä ihmisistä, joiden vapaa-ajasta suurin osa kuluu kuntosalilla. Koira nimittäin kuljettaa mukanaan käsipainoa lähes minne ikinä se meneekin.

Bonzo on kiintynyt 13 kilon painoon, jota se mielellään kuljettelee leukojensa välissä. Koiran omistajan veljentyttären, Yesenian mukaan Bonzo vaikuttaa kuvittelevan, että kyseessä on luu tai leikkikalu.

13-kiloisen käsipainon kuljettaminen ei vaikuta olevan vaivalloista Rottweilerille. Yesenian mukaan moni Bonzosta otettuja kuvioita tai videoita katsellut on ollut huolissaan eläimen hampaista, mutta kertoo niiden olevan kunnossa. Käsipainon ottaminen pois koiralta on myös osoittautunut miltei mahdottomaksi tehtäväksi.