Eläintarhalle lisätienestiä – myy leijonien kakkaa puutarhahoitoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni eläintarha on kärsinyt talousvaikeuksista koronakriisin keskellä. Eräässä saksalaisessa eläintarhassa lisätienestiä ansaitaan nykyään jokseenkin erikoisin keinoin.

Münchenissä sijaitseva Krone Circus -eläintarha on alkanut myymään purkitettua leijonien ulostetta. Sen väitetään toimivan paitsi lannoitteena, myös pitämään ei-toivotut lemmikit ja villieläimet poissa turmelemasta puutarhan kasveja.

Uutta oheistuotetta mainostettiin eläintarhan eteen tuodulla valtavalla Mr. Poo -kakkapatsaalla. Eläintarhassa vierailevat voivat ostaa leijonan jätöksiä erityisestä pop-up -liikkeestä arkipäivisin. Niitä on kuitenkin UPI-uutissivuston mukaan mahdollista myös tilata suoraan kotiin eläintarhan verkkokaupasta.

 

TEIL 1 😎: Impressionen der heutigen „Mr.Poo💩“Pop-Up Store Einweihung in der Marsstraße. Hier wird der Löwenkot montags…

Publiée par Circus Krone sur Lundi 10 août 2020