Victoria’s Secret -kaunotar paljasti bikinivartalonsa parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilainen mallikaunotar Georgia Fowler pääsi pari vuotta sitten mukaan Victoria’s Secret -muotinäytökseen ensimmäistä kertaa, mikä antoi naisen mallin uralle lisää vauhtia. Tällä hetkellä kaunotar työskenteleekin yhtenä alusvaatemerkin enkeleistä ja on onnistunut lunastamaan paikkansa vaativalla alalla.

Nyt upea Georgia Fowler julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä tilannekuvia, joissa nainen nähdään bikineissä. Fowler on vilauttanut kuuluisaa bikinivartaloaan parkkipaikalla uimarannan läheisyydessä.

View this post on Instagram

Park up

A post shared by GEORGIA FOWLER (@georgiafowler) on

Märistä hiuksista päätellen 27-vuotias malli on juuri tullut kuvissa uimasta. Georgia Fowlerilla on yllään valkoiset kolmiomalliset bikinit, jotka korostavat tähden hoikkaa mallivartaloa. Luonnonkaunis malli poseeraa kameralle itsevarmasti ilman meikkiä ja on saanut paljon ihastelua kuvalle kommenttien perusteella.