Maailman pisin Hot Wheels -pikkuautorata – pituus hurjat 751 metriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikkuautoilla leikkivät perinteisesti lapset, mutta harrastajia löytyy myös varttuneempien parissa. Nyt eräs australialainen radiojuontaja on rikkonut Hot Wheels -leluautoihin liittyvän ennätyksen.

Nova FM -radiokanavan Fitzy & Wippa -ohjelman toinen juontaja Michael ”Wippa” Wipfli rakensi 751 metriä pitkän Hot Wheels -radan. Hän tuli rikkoneeksi aikaisemman 663 metrin radan ennätyksen. Hän kuvaili ennätyksen rikkomista radio-ohjelmassaan melkoiseksi unelmien täyttymykseksi ja matkaksi.

Maailman pisimmän Hot Wheels -radan rakentaminen ei sujunut avan käden käänteessä. Wipflin aikaisempi yritys meni pieleen, sillä pikkuauto ei pysytellyt radalla koko sen pituuden ajan. UPI-uutissivuston mukaan hän yritti rikkoa ennätystä epäonnisesti yhteensä jopa 20 kertaa.