Doutzen Kroes esitteli perheensä – paljasti 10 vuoden avioliiton salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -mallinakin toiminut huippumalli Doutzen Kroes on alkanut pitämään omaa videoblogia. Hän julkaisee videoiden muodossa omaa Doutzen Diaries -nimistä päiväkirjaa, jossa hän kertoo seuraajilleen omasta elämästään ja esittelee sen eri osa-alueita.

Doutzen Kroes on ollut yhdessä hänen miehensä Sunnery James Gorrén kanssa jo kymmenen vuotta, minkä kunniaksi nainen päätti esitellä hänet videoblogissaan. Videolla pariskunta kertoo, että he tapasivat toisensa Miamissa yökerhossa. Kroes oli tullut flirttailemaan Gorrénille tositarkoituksella ja antanut hänelle kaikki mahdolliset yhteystiedot naisen jokaista puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta myöten.

Videolla aviopari katselee vanhaa häävideotaan ja esittelee myös lapsensa. Kroesilla ja Gorrénilla on kaksi yhteistä lasta, Myllena Mae ja Phyllon Joy. Mallin mukaan poika muistuttaa enemmän luonteeltaan häntä ja tyttö taas isäänsä. Doutzen Kroes arvelee, että heidän hyvän avioliittonsa salaisuus onkin se, että he ovat erilaisia ja heidän välillään on edelleen intohimoa.