Miley Cyrus ja Cody Simpson erosivat – olivat yhdessä 10 kuukautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus alkoi tapailemaan muusikko Cody Simpsonia viime vuoden lokakuussa. Pariskunnan suhde syden nopeasti ja he alkoivat seurustelemaan. Rakkautta riitti kuitenkin vain noin kymmeneksi kuukaudeksi.

Nyt 27-vuotias Miley Cyrus ja 23-vuotias Cody Simpson ovat People-sivuston mukaan eronneet. Pariskunta on koko suhteensa ajan ylistänyt rakkauttaan ja antanut sen näkyä sosiaalisessa mediassa. Elokuun alussa Simpson kirjoitti Instagram-kuvatekstissään, että hän saa rakastaa parasta ystäväänsä.

Ennen romanttisen suhteensa aloittamista Miley Cyrus ja Cody Simpson olivat vuosien ajan ystäviä. He alkoivat seurustelemaan pian sen jälkeen kun Cyrus ja näyttelijä Liam Hemsworth erosivat. Simpson on seurustellut aikaisemmin muun muassa Gigi Hadidin kanssa.