New Yorkin täydelliset naiset -tähden ulkonäkö muuttui – Sonja Morgan kävi kasvojenkohotuksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sonja Morgan on tullut monille tunnetuksi New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Sarjassa alusta saakka mukana ollut tähti on nyt muuttanut ulkonäköään radikaalisti käytyään kauneusleikkauksissa.

Sonja Morgan halusi nuorentaa ilmettään viimeisimmän tuotantokauden kuvaamisen jälkeen. Naisen nuorekasta tyyliä on viime aikoina ihmetelty sosiaalisessa mediassa, koska tähden kasvot näyttivät hyvin hehkuvilta, rypyttömiltä ja jollain tavalla erilaisilta. Nyt tähti paljasti, että hän on käynyt kasvojenkohotusleikkauksessa.

View this post on Instagram

There’s been speculation around my fresh new look. I got a lower facelift and neck lift after wrapping Season 12. I just wanted to be rid of the wrinkling on my neck and the jowels that were starting to form. People thought I was nuts because it was so subtle. But not to me! It was a no-brainer – gravity had taken its toll, I was also exhausted and I needed a “pick me up”. I entrusted my face to the best @drjacono and he hit it out of the park. He uses a method called deep plane which goes under the muscle so your skin is still attached. Your blood flows and your face stays vibrant and heals fast. Pick up his book #parkavenueface to read more. I did! #drandrewjacono #selfcare #beautytips #feelgood #lookgood

A post shared by Sonja Morgan (@sonjatmorgan) on

Sonja Morgan julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan kuvat ennen ja jälkeen leikkauksia. 56-vuotias tähti myöntää suoraan, että painovoima ja ikä olivat tehneet tehtävänsä, minkä vuoksi tähti päätti kasvojenkohotuksella nuorentaa ilmettään. Myös tähden kaulan ihoa operoitiin, koska naista häiritsi kaulaan muodostuneet rypyt.