Dramaattinen video – poliisi pelasti pyörätuolimiehen junan alta sekunteja ennen törmäystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sattumalla on taipumus johtaa myös upeisiin tilanteisiin, ja eräs sellainen tapahtui nyt Yhdysvaltojen Kaliforniassa, jossa poliisi Erica Urrea pelasti iäkkään miehen hengen. Miehen pyörätuoli oli jäänyt jumiin kiskoihin ja juna lähestyi kovaa vauhtia. Konstaapeli onnistui neuvokkaalla toiminnallaan pelastamaan miehen hengen vain sekunteja ennen junan törmäystä.

Lodin piirikunnan konstaapeli Erica Urrea oli partioimassa poliisiautollaan, kun hän huomasi pulassa olevan miehen ja häntä lähestyvän junan. Urrea pysäytti partioautonsa ja kiirehti miehen pyörätuolin luokse huomatakseen, että se oli jumissa kiskoissa. Tämän jälkeen poliisi onnistui saamaan pyörätuolin irti kiskoista vain pari sekuntia ennen kuin juna saapui kohdalle ja olisi tehnyt kohtalokasta jälkeä osuessaan.

66-vuotias mies selvisi rytäkästä siis hengissä ja sai pelkästään lievän jalkavamman, jonka vuoksi hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Poliisi Erica Urrea sen sijaan vaaransi oman henkensä pelastaakseen miehen hengen. Paikallinen poliisilaitos kertoo syystäkin olevansa erittäin ylpeä poliisin toiminnasta.