Hupsista, Rita Oran rohkea bileasu paljasti rinnat – yksikin virheliike riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittiläinen poptähti Rita Ora ei turhia peittele itsevarmuuttaan oman vartalonsa suhteen. Tähti on intoutunut viime viikkoina jakamaan faneille paljastavaakin kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa. Suomessa hallitus ei ole vieläkään kyennyt suosittelemaan maskien käyttämistä, mutta maailmalla tilanne on aivan toinen.

View this post on Instagram

Sometimes you just gota laugh 😂

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Nyt Rita poseeraa erittäin rohkeassa bileasussa, joka paljasti rinnat pienestäkin virheliikkeestä, kuten esimerkiksi kumartamisesta. Näin tapahtuikin, ja joku nappasi siitä saman tien kuvan.

29-vuotias poptähti Rita Ora poseerasi äskettäin näyttävästi bikineissä ja maskissa. Hän esitteli poikkeuksellisen tyylikään ratkaisun, jossa maski oli samaa materiaalia bikinien kanssa. Kokonaisuus oli todella tyylikäs, ja siinä kelpaa mennä uimarannalle missä tahansa. Rita innostui taannoin Ibizalla esittelemään DJ-taitojaan. Poptähti nähtiin Instagram-tarinoissaan DJ-pöydän takana tanssahtelemassa Ed Sheeranin Shape of You -hitin dancehall-remixin tahtiin.

View this post on Instagram

🔒

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on