Viraalivideo leviää: Mies rikkoi kirveellä auton ikkunan pelastaakseen koiran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien jättäminen autoihin helteillä on aihe, joka herättää kiivasta keskustelua joka kesä. Nyt viraalina on levinnyt video miehestä, joka pelastaa kuumaan auton jätetyn lemmikin dramaattisella tavalla.

Iso-Britannian Berkshiressä kuvatulla videolla nähdään Volkswagen Golf -merkkinen auto ja suojamaskiin sonnustautunut mies. Mies särkee kirveellä auton ikkunan pelastaakseen sen sisällä olleen Yorkshirenterrierin.

Kyseisenä päivänä oli jopa 34 astetta lämmintä. Koira ehti olla kuumassa autossa The Sun -lehden mukaan 45 minuutin ajan omistajan vieraillessa paikallisessa ravintolassa. Koira toimitettiin poliisin toimest eläinlääkärin tarkistettavaksi, ja omistajaa puolestaan neuvottiin olemaan jättämättä koiraa jatkossa kuumaan autoon.

 

Publiée par Samantha Heaver sur Lundi 10 août 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.