Megan Fox syö superterveellisesti – sai myös Machine Gun Kellyn parantamaan tottumuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox on alkanut seurustelemaan muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta virallisti suhteensa sosiaalisessa mediassa heinäkuussa. Machine Gun Kelly on kertonut, että naisella on jo nyt ollut positiivinen vaikutus hänen elämäänsä.

Machine Gun Kelly kertoi antamassaan haastattelussa, että Megan Fox rakastaa sushia. Muusikko tarkensi People-sivuston mukaan, että kaikki mitä Fox syö on luomua ja gluteenitonta. Kelly nauttii itse iltapalaksi mieluiten juustohampurilaisia, mutta yrittää nyt Foxin esimerkkiä seuraamalla parantaa myös omia tottumuksiaan.

Näyttelijätär on kuitenkin hyvin rakastunut mieheen juuri sellaisena kuin hän on. Megan Fox ylisti poikaystävänsä ulkonäköä aiemmin julkaisemassaan mustavalkoisessa yhteiskuvassa. ”Niin kaunis poika, että sattuu. Sydämeni on sinun”, näyttelijätär kirjoitti kuvatekstiinsä. Megan Fox erosi hetki sitten näyttelijä Brian Austin Greenistä, jonka kanssa naisella on myös kolme lasta.