Miley Cyrus yllätti uudella musiikilla – singlessä puhutaan jo erosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrusin ja Cody Simpsonin kymmenen kuukautta kestänyt parisuhde päättyi juuri eroon. Heti erouutisen levittyä Cyrus julkaisi myös uutta musiikkia. Tuoreessa kappaleessa lauletaan erosta ja siitä, että nainen ei tarvitse rakkautta keneltäkään.

Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Videolla nainen tuntuu kertovan useista parisuhteistaan ja siitä miten ne päättyivät eroon. Musiikkivideolla nainen tanssii ja laulaa, ja Cyrus nähdään hyvin näyttävissä asuissa. Itse ohjaamallaan videolla tähti esiintyy yhdessä kohtauksessa jopa alasti.

Osa faneista on spekuloinut sitä, että onko tieto Cody Simpsonin erosta laskelmoidusti kerrottu juuri nyt kun tähti suunnitteli uuden musiikin julkaisemista. Kappaleessa Miley Cyrus laulaa, että hänet on luotu juoksemaan eikä hän kuulu kenellekään. Nainen vielä ylistää omaa vapauttaan kertomalla, että hän on onnellinen yksin eikä kaipaa sitä, että häntä rakastettaisiin.