Nainen kertoi koiralleen tarinan oravasta – kuvasi lemmikkinsä hulvattomat reaktiot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten moni eläinten kanssa arkeaan viettävä on epäilemättä huomannut, lemmikin huomio on helppo saada siihen vetoavilla sanavalinnoille. Esimerkiksi monista koirista tulee yllättävänkin kuuliaisia siinä vaiheessa, kun niille mainitaan lenkkiin tai ruokaan viittaavia asioita.

New Yorkissa asuva Lauren Blumenthal julkaisi TikTokissa hauskan videon koirastaan. Australianpaimenkoira Hazel kiinnostuu heti naisen kertomasta tarinasta kuullessaan tiettyjä sanoja.

Blumenthal kertoo Hazelille nähdessään edellisenä päivänä ulkona oravan, jolla oli suussaan luu ja joka söi herkkua. Kuten arvata saattaa, koiran ilme todella kirkastuu sen kuullessa oravaa, luuta ja herkkua tarkoittavat sanat. Hazel päätyy jopa pudottamaan suussaan olevan pallon koomisella tavalla.

 

@lo_hayz

Telling hazel a story using some of her favorite words. #dogsoftiktok #favoritewordschallenge #favoritewords

♬ original sound – lo_hayz